Bila

Bila has been mentioned or cited more than a dozen times throughout all the RSS channels we monitor. Especially, the channel 'PATYSKITCHEN' contains less than a dozen references to this person (or maybe different people with similar names) alone. As it’s displayed on the chart below, Bila was highly popular in November last year. Popularity drop is quite noticeable as the number of mentions has suffered a drastic multifold decline in the last 6 months.

? Person Mentions History Monthly Yearly
?Person Mentions History
Recent News
"Manakah Kelompok Islam yang lebih baik di antara ummat Islam ? Salafy, Jama'ah Tabligh, HTI, PKS?..."

[...] pada hidung?" Bukankah Rasulullah SAW mengatakan bahwa umat islam itu seperti satu tubuh. Bila satu anggota tubuh merasakan sakit maka yang lain juga ikut merasakan sakit. Perumpamaan ini pas [...]

yudhim.blogspot.com

+
CHURRO BITES

CHURRO BITES

[...] -mula kita satukan air, gula halus, garam dan butter dalam periuk dan masak hingga ia mendidih. Bila air dah didih, tutup api dan terus masukkan bahan tepung sedikit-sedikit sambil sebelah tangan [...]

patyskitchen.blogspot.com

+
TOM KHA GAI / TOM YAM AYAM BERSANTAN

[...] 1-2 sudu makan sos ikan sedikit gula daun basil @ ketumbar Cara-cara Rebus air dan masukkan ayam. Bila ayam setengah masak, masukkan semua bahan2 lain. Didihkan. Jika inginkan lagi masam, perahkan jus [...]

patyskitchen.blogspot.com

+
Belanja Hemat Dapat Cashback + Cara Menggunakan ShopBack

[...] lumayan banyak, lebih menguntungkan dibanding saya melakukan belanja online dengan cara biasa. Bila Anda ingin belanja online dan memperoleh cashback seperti saya, maka Anda harus lebih dulu [...]

ahmandonk.com

+
Ayub Khan : “Ini salah satu sebab ramai orang terpengaruh, orang ada PhD, profesor, imam masjid, semua orang terpengaruh...

[...] .) Beliau yang merupakan rujukan Pemuda dalam hal ehwal Islam (My comments : Huh? Hal ehwal Islam? Bila Pemuda minat Islam bro? Bila kelab karaoke tak bayar api kut? Patutlah Pemuda bodoh bangang. [...]

syedsoutsidethebox.blogspot.com

+
IKAN PEKASAM GORENG

IKAN PEKASAM GORENG

[...] , jangan dibasuh dan dibuang hampasnya kerana di situ la kicknya pekasam ini lebih-lebih  lagi bila diperah dengan asam limau....mak aii tak tahu nak cakap apa lagi.....ha..ha Pekasam Goreng Sepeket [...]

patyskitchen.blogspot.com

+
Nak Buat Baik ke Tak?

[...] Kadang-kadang aku tak paham manusia ni. Bila kita buat baik, dikatanya kita ni menunjuk. Paling tidak pun, tidak dipandang pun kebaikan kita tu. [...]

MINKOT
#238

minkot.blogspot.com

+
Apa Aku Buat Hari Tu...?

[...] recon. Unlike some other SA, they seemed to have no clue of what product they are selling. Bila aku tanya trail running shoes, depa pi tunjuk kasut lari. Rasa macam nak apply kerja kat [...]

wcr1414.blogspot.com

+
PANDAN GULA MELAKA CUPCAKE

[...] mencapai 117C. Jika tak ada jangka suhu anda boleh gunakan garfu. Celup garfu dalam larutan gula. Bila anda angkat garfu, larutan gula akan terbentuk macam kaki itik. Itu bermakna gula tu dah cukup [...]

patyskitchen.blogspot.com

+
Hello Kekawan Ketuanan Dan Khalwat : Mulai 1 Jan 2016 Peminjam Perumahan Kerajaan Akan Di Liwat

[...] eyeing their 'bini muda' and breeding four, five, six kids each.  Memperbanyakkan ummah konon.  Bila duit sudah pokai macam mana nak tanggung-jawab-nya? Easy peasy. Tinggal saja bini. Maka wujudlah [...]

syedsoutsidethebox.blogspot.com

+
Helloooooo? Who is the Treasurer Of UMNO?

[...] all these RM2.6 Billion donations? Do you all know who is the UMNO Treasurer? Its this guy : Bila nak goreng, kita ikut style ini Bila nak lipat kita ikut style ni His name is Husni [...]

syedsoutsidethebox.blogspot.com

+

Bila related Persons